Data binnen een hybride cloudstrategie

In een serie van blogs en vlogs gaat ICU IT Services dieper in op de wereld van de digitale transformatie voor enterprise-omgevingen. Als infrastructuurspecialist ziet ICU IT Services een duidelijke verschuiving van de klassieke, on-premise, IT-infrastructuur naar een meer en meer op cloud technology gebaseerde infrastructuur waarbij on-premise en public cloud-oplossingen worden gecombineerd tot een hybride IT-omgeving. Data is daarbij niet meer weg te denken en hoe met die data moet worden omgaan in zo’n hybride omgeving is één van de grote uitdagingen voor veel bedrijven. Maar, hoe verbonden zijn die data met de infrastructuren? Welke rol spelen data in de cloudstrategieën van bedrijven vandaag de dag? Johan Schelling, Technisch Directeur en IT Architect bij ICU IT Services, deelt zijn inzichten in en klantervaringen over de uitdagingen van deze hybride infrastructuren en de rol die data daarin spelen.

Specialisten en consultants van ICU IT Services zullen het thema ‘Data binnen een hybride cloudstrategie’ in de komende maanden vanuit hun eigen specialisatie benaderen. Volg deze blogs via LinkedIn of Twitter en ontdek hoe ICU IT Services kan helpen met uitdagingen op het gebied van applicatiemodernisering, mainframe-integratie en mainframe-innovaties, provisioning, security, … 

Heeft dit artikel je interesse gewekt en wil je meer weten over de mogelijkheden en de hulp die ICU IT Services kan bieden als consultant en specialist op dit gebied, aarzel dan niet contact op te nemen via 088 – 5234 123.

Deel dit bericht op LinkedIn