Fijne Feestdagen

Op de valreep van de feestdagen willen we onze collega’s en relaties het allerbeste wensen. Geniet van het samenzijn, de huiselijke sfeer, nog een keer gezamenlijk koken, het uitje naar de supermarkt … Het beloven uitzonderlijke dagen te worden om een uitzonderlijk jaar mee af te ronden. Eruit met een knal, erin met de opgestapelde dromen van het afgelopen jaar. 2021 wordt het jaar van uitgelezen kansen, de mooiste vakanties, de warmste omhelzingen, kortom het jaar waarin we het verschil gaan voelen! En het jaar waarin we elkaar gaan ontmoeten!

Volgend jaar gewoon weer een normale kerstviering graag, maar ondanks alles hebben we wel enorm gelachen op de eerste, en hopelijk eenmalige editie van de ICU Quizmasborrel. Onder meer dankzij de strakke leiding van de enige echte Quizmaster van ICU: Chino Beudeker.

Met vier man sterk ging de familie Graven de uitdaging van de quiz aan. Hoewel op de hielen gezeten door Pankie en Spaakie, bleven de Gravens tot het eind onverslaanbaar! We waren verbaasd over de ongelofelijk algemene kennis aanwezig onder onze gelederen. Om het team op kantoor bij te scholen wordt m.i.v. 2021 dan ook het Linux-magazine vervangen door de Privé en de Story! We moeten ons blijven ontwikkelen … Ook waren we blij om te ontdekken dat er maar liefst negen Elanden zijn die de kar trekken…

Houd vol deze feestdagen en laten we ervoor zorgen dat we met z’n allen 2021 tot een knallend succes kunnen maken.

Met Vriendelijke Kerstgroet,

Team ICU

Deel dit bericht op LinkedIn