En de winnaar is …

De 2020 NatConf van de GSE kan de boeken in als geslaagd, inspirerend en vernieuwend. Een mooi evenement dat we in enkele hoogtepunten als volgt kunnen samenvatten:

  • Met ruim 250 aanmeldingen heeft een record aantal bezoekers deelgenomen
  • Er waren meer vrouwen aanwezig dan andere jaren
  • En, er waren vooral meer studenten aanwezig dan ooit tevoren!

Dit bewijst maar weer eens dat Mainframe mainstream blijft en er zeker een toekomst is voor dit uiterst betrouwbare, schaalbare, veilige en groene product! Als ICU zijn we trots dat we weer hebben mogen helpen met het organiseren van dit evenement. Blij dat we onze nieuwe look hebben kunnen laten zien en onze visie met veel bezoekers aan onze stand hebben mogen delen. De win-actie heeft daar zeker een steentje aan bijgedragen. De vraag was dan ook erg leuk: wie kan de onderstaande slogan met een songtitel uit de Top 2000 afmaken. We hebben originele reacties gehad, gelachen om de geweldige ideeën en met groot genoegen onze top 3 uitgekozen:

Tuning Digital Agility met ICU…

  • 3e plaats             is EASY LIVING
  • 2e plaats             NOTHING ELSE MATTERS
  • 1e plaats             FOR BETTER OR WORSE YOU NEVER WALK ALONE

We hebben de JBL Speaker inmiddels aan de gelukkige winnaar, Carlos Saridin van Visma, overhandigd. Volgend jaar zijn we er natuurlijk weer bij, maar er zullen voor die tijd nog andere evenementen plaatsvinden waar je hopen te ontmoeten. Dus houd onze evenementenkalender in de gaten!

Deel dit bericht op LinkedIn