Bezoek ICU op de Nationale GSE Conferentie 2019

>> De Nationale GSE-NL Conferentie vindt dit jaar plaats op 21 november 2019 bij Hotel Almere. ICU is als sponsor en mede-organisator aanwezig en geeft invulling aan 3 break-out sessies.

GSE is de IBM mainframe gebruikersvereniging (Guide Share Europe). GSE-NL

 is een zelfstandige, non-profit associatie van bedrijven, organisaties en individuen die betrokken zijn bij IT-oplossingen gebaseerd op IBM architecturen. De GSE-NL Nationale Conferentie is een jaarlijks terugkerend evenement van, voor en door de IBM gebruikerscommunity. Meer informatie over Guide Share Europe vindt u hier.

Het thema van de conferentie is dit jaar “The 2020 Enterprise” waarbij bezoekers ‘ahead of the curve’ gehouden worden aangaande de zaken die er in 2020 aan zitten te komen. Naast een aantal prikkelende keynote sprekers, is er een ruim aanbod van technische break-out sessies en is er een Security escaperoom. 

ICU’ers Roland van Leusden, Derk van Veen en Johan Schelling verzorgen 3 verschillende break-out sessies rondom Performance by Design, DB2 LUW performance analyse en de toekomst van Z. 

Bekijk het volledige programma op de website van GSE

Bezoek de ICU-stand op de GSE Conferentie en maak kans op een prijs waar muziek in zit!

Deel dit bericht op LinkedIn