UNIEKE KLANTEN VRAGEN UNIEKE OPLOSSINGEN

>> Van 12 tot 15 februari 2019 werd in San Francisco het jaarlijkse IBM-evenement ‘Think’ gehouden. ICU was hierbij aanwezig. Gedurende dit evenement zijn Ron en Johan geïnterviewd (zie de video onderaan deze post). In de video lichten de heren toe dat het werk van ICU maatwerk is: unieke klanten vragen om unieke oplossingen. 

Onze klanten hebben behoefte aan een flexibele, robuuste en veilige IT-infrastructuur, die hen in staat stelt snel te anticiperen op veranderende business behoeften. ICU onderzoekt continu nieuwe technologieën die kunnen bijdragen aan deze doelstelling. Deze onderzoekende, creatieve houding is een fundamenteel aspect van ICU en zorgt ervoor dat we tot unieke oplossingen komen voor onze klanten. We gebruiken hiervoor onze eigen ICU Lab-omgeving die is uniek is in Nederland.

ICU’er Chris Beukers was mee naar Think 2019 en heeft daar zijn eigen podium gepakt. Hij mocht een presentatie verzorgen waarbij hij een CI/CD-pipeline mocht demonstreren waarin de Swift-programmeertaal werd gebruikt. Tijdens één van onze technische meet-ups zal deze case ook nog een keer in detail worden toegelicht.

Wil je meer lezen over onze keuze voor LinuxONE? Bekijk dan deze Case Study, of lees deze blogpost.  

Nieuwsgierig geworden naar de video? Bekijk het hieronder. 

Deel dit bericht op LinkedIn