Kennissessie Toekomst van het Mainframe

>> Dinsdag 1 oktober 2019 organiseert ICU een inhoudelijke kennissessie over ‘De toekomst van het Mainframe’

Door de jaren heen is het mainframe steeds aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Met als resultaat dat het mainframe met de hoogste beschikbaarheid-, stabiliteit-, snelheid- en veiligheidsvoorzieningen zijn leidende positie in de moderne enterprise IT-wereld met glans kan verdedigen. Nog steeds worden er op het mainframe de meeste transacties verwerkt en verloopt de integratie in hybride cloudomgevingen soepel. En toch wordt het mainframe vaak gezien als legacy platform. Is dat terecht? Wij vinden van niet.

We nodigen je dinsdag 1 oktober 2019 uit voor een kennissessie over de toekomst van het mainframe. Gastspreker Harry van Irsel (Rabobank) en Johan Schelling (ICU) nemen je mee in hun zoektocht naar manieren om te moderniseren. Kom en denk mee over de toekomst van het mainframe!

We ontvangen je graag bij ICU IT Services in Almere. Zoals gebruikelijk is de inloop vanaf 16.00 uur en starten we om 16.30 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Laat ons weten of je komt! Stuur een mail naar events@icu-it.nl en we zetten je op de gastenlijst. Wil je een collega, of andere geïnteresseerde uitnodigen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Iedereen is van harte welkom!

We hopen je 1 oktober te mogen begroeten. Tot dan!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over onze kennissessies? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

Almere, 11 september 2019

Deel dit bericht op LinkedIn