KOM MET ONS PROOSTEN!

>> ICU viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Een mijlpaal waar we trots op zijn! We nodigen onze relaties uit om dit op 26 juni 2019 met ons te komen vieren tijdens deze feestelijke jubileumeditie van de ICU Zomerborrel.

De ICU Zomerborrel is een netwerkborrel voor collega’s, business partners en andere relaties uit de IT-branche die zich verbonden voelen met ICU en ons vakgebied. Onder het genot van een hapje en een verkoelend drankje praten we elkaar informeel bij over de laatste ontwikkelingen, doen we inspiratie op en smeden we plannen voor tijdens en na de zomerperiode. Bijzonder is dat we dit jaar het 20-jarig bestaan van ICU vieren, waar we op gepaste wijze aandacht aan geven.

ICU Zomerborrel 2019 – Waar en hoe laat?

Kom op 26 juni 2019 met ons borrelen bij ICU IT Services aan de Transistorstraat 55b in Almere. Je bent vanaf 17.00 uur welkom; we verwachten rond 20.00 uur af te ronden.

In verband met reserveringen horen we graag of je erbij wilt zijn. Aanmelden mag via e-mail bij ICU Events, of bel rechtstreeks naar kantoor en meld je aan voor de ICU Zomerborrel, telefoonnummer 088-5 234 123.

Hopelijk zien we je dan!

Team ICU IT Services

Deel dit bericht op LinkedIn