ICU Agenda 2019

ICU Agenda 2019

>> Wij zijn IT infrastructuur specialisten. Vakidioten die graag op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

ICU’ers vinden het leuk en uitdagend om hun kennis en ervaring te delen met anderen. Om te horen welke keuzes er bij (andere) organisaties worden gemaakt ten aanzien van IT-infrastructuur. Wat trending is, wat een hype en wat een blijver. ICU’ers willen nieuwe tools uittesten, onderzoeken of het de belofte waarmaakt. Op hun eigen vakgebied (Linux, z/OS) of juist uit de comfortzone en de wereld door een andere bril bezien.

Daarom organiseren we in 2019 technische meetings, waarin we verdieping zoeken in ons vakgebied. Tijdens deze meetings ontmoeten ICU’ers elkaar en andere infrastructuurspecialisten die dezelfde IT-tic delen. Leerzaam, inhoudelijk en concreet, maar ook erg gezellig!

Evenementen in 2019

In 2019 staan er weer voldoende (open) technische meetings, personeelsbijeenkomsten en familiedagen op de ICU-evenementenkalender. Hieronder het overzicht van de belangrijkste data.

10 januari: Nieuwjaarsborrel

5 februari: Technische sessie (Quantum Computing)

12 maart: Hackathon Quantum Computing

28 maart: Ronde Tafelbijeenkomst (besloten personeelsmeeting)

15/16 juni: Jubileumweekend ICU (besloten)

26 juni: ICU Zomerborrel – jubileumeditie

1 oktober: Kennissessie (De toekomst van het Mainframe)

30 oktober: Ronde Tafelbijeenkomst (besloten personeelsmeeting)

21 november: ICU op GSE Nationale Conferentie

14 december: ICU Kerstdiner (besloten personeelsmeeting)

Dit zijn voorlopige data. De onderwerpen / thema’s voor de technische sessies maken we enkele weken voorafgaand aan de meeting bekend, net als de namen van de (gast-)sprekers.

Ben je erbij in 2019? 

Wil jij graag een keer iets komen vertellen over jouw ervaring met Linux en/of z/OS en welke zaken jij hierin intrigerend vindt? Laat het ons weten!

Of wil je graag een keer (actief) komen luisteren? Je bent van harte welkom. Geef je naam en e-mailadres aan Hannan door, zodat we je tijdig kunnen informeren over aankomende technische meetings, of meld je eenvoudig aan voor de ICU Nieuwsbrief en mis niks!

Tot ziens op een van onze evenementen!?

Deel dit bericht op LinkedIn