Een winnaarsmentaliteit …..

Johan Schelling vertelt over jong talent

In een eerder bericht besteedde ik al eens aandacht aan Kirsten de Wit, een jong badmintontalent, gesponsord door ICU.  Onder de titel  “Jong talent…. Met aandacht, training en toewijding bereik je de top“ hebben we toen gekeken hoe je als jong badminton- maar ook als jong IT-talent met veel passie, inzet en leergierigheid de top in je vakgebied kunt bereiken.

Alles mag wijken om de beste te worden

Kirsten, inmiddels regelmatig meespelend in Almere 1 (veel hoger kom je haast niet in Nederland), speelde een paar maanden geleden in 3 onderdelen (enkel, dubbel en mix) mee op de Nederlandse Jeugdkampioenschappen (onder 19). Ze werd Nederlands Kampioen op alle onderdelen.  Vooraf hoorde ik al van haar: ik wil op alle onderdelen kampioen worden.  En als je dat dan ook doet, dan is dat best een unieke prestatie! Kirsten heeft die echte winnaarsmentaliteit: alles mag wijken om de beste te worden.

Die winnaarsmentaliteit zie ik ook bij mijn collega’s binnen ICU. Ze gaan door tot het probleem is opgelost.  Kan niet, bestaat niet….. Ze helpen onze klanten door te zorgen dat de oplossing er komt. Ze gaan verder waar anderen misschien al lang zouden zijn gestopt. Alles voor de juiste oplossing en meest optimale implementatie voor de klant. Daar halen ICU-collega’s hun motivatie uit.  En daar plukken onze klanten de vruchten van….

Daar mag je trots op zijn

En daar ben ik trots op…. Trots op Kirsten…. Trots op ICU’ers!

Deel dit bericht op LinkedIn