Introductietraining zVM voor Visma Connect

Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari wordt op het kantoor van ICU weer een zVM introductietraining gegeven. Tijdens deze dagen zullen een aantal medewerkers van Visma Connect worden meegenomen in de wereld van virtualisatie op de IBM LinuxONE.

Naast uitleg over de basisprincipes van zVM, zoals CP, CMS, Dirmaint, zal er ook verder worden ingegaan op het opzetten van virtuele Linux omgevingen op LinuxONE. Naast de theorie wordt er natuurlijk ook praktisch geoefend met zVM en virtuele Linux-omgevingen in de LinuxONE Lab omgeving van ICU.

Ben jij ook ge├»nteresseerd in een introductie in de wondere wereld van LinuxONE en zVM of ben je klaar voor een advanced training?  Neem dan contact op met ICU via events@icu-it.nl.  

Deel dit bericht op LinkedIn