Technische sessie – Applicatie modernisering is meer dan moderne tools

>> Op  4 april 2018 organiseert ICU de kennissessie Applicatiemodernisering is meer dan moderne tools. Centraal tijdens deze kennissessie kennissessie staat applicatie modernisering. Veel organisaties worstelen met de vraag wat er moet gebeuren met hun applicaties op het IBM Mainframe. Vaak zijn deze applicaties al ouder, maar nog steeds zeer waardevol voor de organisatie.

Veel bedrijven staan voor de uitdaging: hoe kunnen we de levensduur van deze applicaties nog verder verlengen en hoe integreren we dan met nieuwe applicaties die volgens een microservices architectuur worden ontwikkeld en misschien wel in de public cloud draaien? 

Tijdens de ICU Kennissessie op 4 april richten we ons op een aantal facetten die hiervoor van belang zijn.

We kijken naar moderne tools voor het mainframe en hoe je daarmee op een moderne manier moderne applicaties kunt bouwen en deze eenvoudig kunt integreren met nieuwe applicaties op andere (cloud) platformen. Deze keer hebben we ook een klantcase. Douane Belastingdienst, komt vertellen hoe zij met applicatie modernisering op het mainframe bezig zijn. 

Je bent van harte welkom om aan deze kennissessie deel te nemen. Inloop op het kantoor van ICU in Almere vanaf 16.00 uur, de eerste sessie zal starten om 16.30 uur. Natuurlijk zorgen we ook weer voor een hapje en een drankje. 

Laat ons weten of je komt! Stuur een mail naar events@icu-it.nl en we zetten je op de gastenlijst. Wil je een collega, of andere geïnteresseerde uitnodigen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Iedereen is van harte welkom!

Deel dit bericht op LinkedIn