Hands-on workshop: Containers & Docker op LinuxONE

>> Op  24 mei 2018 organiseert ICU weer een inhoudelijke kennissessie. Deze keer staan er geen presentaties of discussies op het programma, maar nodigen we je uit voor een praktische workshop.

Als vervolg op de technische sessie over Containers, Docker en Kubernetes van 13 februari (klik hier voor meer info over die sessie) organiseren we een technische, hands-on workshop, waarin we zelf aan de slag gaan met Containers en Docker op de ICU LinuxONE-omgeving. Het doel van de workshop is je de kans te geven om te ervaren wat Containers precies zijn, wat je ermee kunt en hoe je Docker met Containers gebruikt. Enige technische Linux-kennis is hiervoor wel vereist.

De plaatsen zijn beperkt tot 15 en worden in volgorde van aanmelding toegekend. Zijn er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken, worden er eventueel meer workshops ingepland. Neem een eigen laptop mee naar de workshop voor de connectie met de ICU LinuxONE-omgeving.

Zoals gebruikelijk is de inloop om 16.00 uur en verwachten we rond 19.30 uur af te sluiten. ICU zorgt natuurlijk weer voor een hapje en een drankje. 
Laat ons weten of je komt! Stuur een mail naar events@icu-it.nl en we zetten je op de gastenlijst. Wil je een collega, of andere geïnteresseerde uitnodigen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Iedereen is van harte welkom!

We hopen je de 24e te mogen begroeten. Tot dan!

Deel dit bericht op LinkedIn