Bezoek ICU op TEQnation 2018

Bezoek ICU op TEQnation 2018

 The Future is open. The Future is smart

>> Op 25 en 26 april 2018 organiseert TEQnation ‘The developers conference of tomorrow’ in de Jaarbeurs in Utrecht. ICU IT Services is sponsor van dit inspirerende evenement!

Open your mind!! En kom met eigen ogen zien hoe ICU de power 
van het Mainframe verbindt met de ‘Open’ wereld. 

Waar onderwerpen als Open Enterprise, (Open) Cloud, Open Infra, Big Data, Blockchain en AI & Machine Learning op de agenda staan, staan wij op scherp. De topics op TEQnation 2018 zijn ICU IT Services op het lijf geschreven!

Met bijna 20 jaar ervaring in Enterprise IT-omgevingen heeft ICU voor veel organisaties een stevig fundament gelegd. Een fundament dat meer dan ooit vraagt om flexibiliteit, snelheid en veiligheid om een toenemende throughput aan data te kunnen verwerken – in de cloud, hybride of on-site.

ICU is de onafhankelijke dienstverlener die enterprise-organisaties helpt keuzes te maken die passen.
ICU is de dienstverlener die oplossingen implementeert en ondersteunt.

Kom met eigen ogen zien hoe ICU de power van het Mainframe verbindt met de ‘Open’ wereld. We demonstreren een hybride microservices-applicatie met een front-end draaiend in de IBM Cloud Private en Red Hat Openshift container-platformen en een database backend op ons zOS Mainframe. De demo-applicatie maakt gebruik van Docker, Kubernetes en NodeJS op de LinuxONE via een live-verbinding vanaf een Raspberry pi naar onze LinuxONE in Almere.

Open your mind!! Het beste van twee werelden. We zien je daar!

Deel dit bericht op LinkedIn