Technische sessie 9 mei – Blockchain

TECHNISCHE SESSIE 9 MEI 2017


>>ICU IT Services is een kennisorganisatie en wij willen onze kennis delen. Wij organiseren vaker technische sessies. Onze volgende sessie vind plaats op 9 mei 2017 in Almere met als ‘hot item’: Blockchain

 

Blockchain is een onderwerp dat in de enterprise IT wereld steeds meer aandacht krijgt. Ter voorbeeld; De Blockchain is oorspronkelijk de datastructuur achter het Bitcoin-netwerk. Het is het beste te vergelijken met een grootboek. Blockchain wordt gezien als middel om de samenwerking tussen bedrijven eenvoudiger, transparanter en veiliger te maken. Door te automatiseren en te beveiligen kun je vertrouwen creëren. Je kunt dus zeggen dat Blockchain niet meer weg te denken is binnen organisaties.

Maar wat kun je er nu mee, waar moet je op letten en hoe werkt het dan? 

Maurice Gittens zal ons tijdens de sessie uitleggen wat Blockchain precies is, waarom deze ontwikkeling zo belangrijk is en waarom dit voor veel bedrijven impact gaat hebben. Johan Schelling zal met betrekking tot de implementatie van blockchain een aantal voorbeelden en toepassingen laten zien.  

Je bent op dinsdag 9 mei 2017 vanaf 16.30 uur welkom bij ons op kantoor in Almere. Het programma start om 17.00 uur en we verwachten rond 19.00 uur de (netwerk)borrel te starten. Uiteraard verzorgen wij een hapje en een drankje.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar events@icu-it.nl.  

 

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 
Almere, 26 april 2017

 

Word collega   Meer ICU NEWS   technische sessie 16 maart 2017

, , , , , , , , , ,