Technische sessie 16 maart 2017

TECHNISCHE SESSIE 16 MAART 2017


>>Op donderdag 16 maart, de dag na de verkiezingen, vindt onze eerste technische sessie van het jaar plaats. ICU IT Services is een kennisorganisatie en wij willen onze kennis delen. Graag willen we je uitnodigen voor onze eerste meeting van het jaar. De sprekers tijdens de technische sessie op donderdag 16 maart zijn René Jansen en Frank van der Wal. 

Tijdens deze technische meeting zullen René en Frank de volgende onderwerpen bespreken:

René Jansen, voor ICU werkzaam bij Belastingdienst, is naast zijn consultancy werk ook actief als voorzitter van de REXX Language Association. Deze organisatie zet zich in voor de promotie en verdere verspreiding van de REXX programmeer / scripting taal. René zal e.e.a. vertellen over het werk van de REXX Language Association en ingaan op het ontwikkelwerk dat ze voor de REXX-taal uitvoeren. Sinds kort wordt hiervoor ook de ICU LinuxONE machine ingezet als build omgeving voor ooREXX t.b.v. Linux op zSystems / LinuxONE.
 

Frank ‘The Wall’ van der Wal. Frank is binnen IBM betrokken bij veel nieuwe ontwikkelingen en is een graag geziene spreker op (internationale) conferenties. We zijn dus blij dat hij naar Almere komt. Frank zal ons tijdens het tweede deel van de avond meenemen in de wondere wereld van cognitive computing en de belangrijke rol voor IBM die Watson hierin speelt.

Je bent op donderdag 16 maart 2017 vanaf 16.30 uur welkom bij ons op kantoor in Almere. Het programma start om 17.00 uur en we verwachten dat de laatste spreker rond 20.00 uur klaar is. Tussendoor verzorgen we, zoals gebruikelijk, een warme maaltijd.

 

Lijkt het je leuk om bij deze sessie aanwezig te zijn? Je kunt je aanmelden via events@icu-it.nl. 

 

 
Almere, 9 maart 2017

 

Word collega   Meer ICU NEWS   IBM Edge 2016

, , , , , , , , , ,