Blijven werken aan technische kennis!

ICU AGENDA 2018

 

>> Technische meetings 2018Wij zijn IT infrastructuur specialisten. Vakidioten die graag op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

ICU’ers vinden het leuk en uitdagend om hun kennis en ervaring te delen met anderen. Om te horen welke keuzes er bij (andere) organisaties worden gemaakt ten aanzien van IT-infrastructuur. Wat trending is, wat een hype en wat een blijver. ICU’ers willen nieuwe tools uittesten, onderzoeken of het de belofte waarmaakt. Op hun eigen vakgebied (Linux, z/OS) of juist uit de comfortzone en de wereld door een andere bril bezien.

Daarom organiseren we in 2018 technische meetings, waarin we verdieping zoeken in ons vakgebied: Linux en z/OS in een Enterprise IT-omgeving. Tijdens deze meetings ontmoeten ICU’ers elkaar en andere infrastructuurspecialisten die dezelfde IT-tic delen. Leerzaam, inhoudelijk en concreet, maar ook erg gezellig!

Evenementen in 2018

In 2018 staan er weer voldoende (open) technische meetings, personeelsbijeenkomsten en familiedagen op de ICU-evenementenkalender. Hieronder het overzicht.

31 januari: Kick-off 2018 en Ronde Tafelbijeenkomst

13 februari: Technische sessie ‘Containers in Enterprise IT’

1 maart: Nationale Complimentendag

4 april: Technische sessie ‘Applicatie modernisering is meer dan moderne tools’

25 & 26 april: ICU bij TEQnation 2018

24 mei: Hands-on workshop ‘Containers & Docker’

19 juni: Ronde Tafelbijeenkomst (besloten meeting)

28 juni: ICU Zomerborrel

8 september: Familiedag 2018

2 oktober: Technische sessie (besloten meeting)

30 oktober: Technische sessie ‘Deep dive in LinuxOne implementaties Gemeente Den Haag en EBPI’

15 november: ICU bij de Nationale GSE Conferentie 2018

27 november: Technische sessie (besloten meeting)

15 december: ICU Kerstdiner

 

Ben je erbij in 2019? 

Wil jij graag een keer iets komen vertellen over jouw ervaring met Linux en/of z/OS en welke zaken jij hierin intrigerend vindt? Laat het ons weten!

Of wil je graag een keer (actief) komen luisteren? Je bent van harte welkom. Geef je naam en e-mailadres aan Hannan door, zodat we je tijdig kunnen informeren over aankomende technische meetings, of meld je eenvoudig aan voor de ICU Nieuwsbrief en mis niks!

Tot ziens op een van onze evenementen!?

Lees meer berichten

 

, , , , , , , , ,