System Management

 

lamp4

Systems & Cloud

  

Hybride technische infrastructuren vormen het hart van de IT. Zonder een doordachte technische infrastructuur kunnen applicaties niet landen en gegevens niet worden vastgelegd. Dit stelt hoge eisen aan de opzet, inrichting, installatie, configuratie, upgrade en migratie van omgevingen in complexe, geïntegreerde Linux en z/OS-infrastructuren. Ook een goede integratie met private en public cloud implementaties is hierbij van het grootste belang.

 

 
 

Systems & Cloud kernwaarden

 

Schaalbaarheid / Scalability

De groei van internet en mobiele business leggen een zware druk op de infrastructuur. Deze verwachte groei in business moet snel en zonder verstoringen kunnen worden opgevangen door de infrastructuur. Extreem schaalbare infrastructuren zijn nodig om deze groei probleemloos te kunnen opvangen.

 

Stabiliteit / Stability

Stabiele omgevingen zijn voor bedrijven van levensbelang. Verstoringen kunnen nooit helemaal worden uitgesloten, maar wel zoveel mogelijk worden voorkomen. Aandacht voor de infrastructuur is hierbij nodig. Onnodig complexe omgevingen zijn veel gevoeliger voor verstoringen. Daarbij duurt ook nog eens langer duurt om deze verstoringen op te lossen omdat het overzicht verloren is gegaan in de complexiteit. In simpel ingerichte infrastructuren kunnen mogelijke problemen makkelijker en sneller worden herkent en voorkomen.

 

Continuiteit / Continuity

De wereld draait tegenwoordig 7×24 uur door. Toepassingen moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Reden waarom een continue beschikbare infrastructuur van levensbelang is. Onbeschikbaarheid van toepassingen als gevolg van onderhoud aan de infrastructuur, of (erger nog) door falen van de infrastructuur wordt niet meer geaccepteerd. Enterprise IT infrastructuren moeten daarom worden ingericht met het achterliggende uitgangspunt dat u altijd en overal over uw bedrijfskritische gegevens en applicaties kunt beschikken.

 

 
 
 

ICU System Management services

Met onderstaande diensten helpen wij u graag verder

 

 

Images werkgebiedenNEW.001

Onze system-engineers

hebben diepgaande kennis van:

 

Platformen – LinuxONE, zSystems & x86 (Linux-based)

Operating systems – Suse Linux Enterprise Server, RedHat Enterprise Linux, Ubuntu, zOS, USS, zVM

Virtualisatie – PR/SM, LPAR, zVM, VMware, KVM, XEN

Scripting – BASH, KSH, Python, Perl, JCL, REXX,

Clustering – Linux HA clustering, zOS Parallel Sysplex

Application management –  Websphere AS, JBoss, Tomcat, CICS, IMS

Workload management – WLM, IRD, load balancing

Scheduling – TWS, Control M, Opswise, Cron

System automation – Puppet, Ansible, IBM SA

Monitoring & logmanagement –  Splunk, Nagios, Zabbix, SMF, SDSF, Omegamon,

Cloud & Container management – Openstack, Docker, Kubernetes, Red Hat Openshift, IBM Cloud Private, SUSE Container as a Service, Ubuntu Juju

 
 

Meer weten? Wij vertellen u graag meer bij een kop koffie.

 

Naar services