Security Management – new

 

Security

 

Met het steeds verder openstellen van IT-systemen nemen ook de risico’s toe. Bedrijfskritische en privacy gevoelige gegevens liggen steeds vaker op straat. Security wordt daarom de komende jaren steeds belangrijker. Zeker wanneer de (nog) redelijk gesloten centrale databases worden opengesteld voor cloud- en mobiele oplossingen.

 

 
 

Security kernwaarden

 

Vertrouwelijkheid / Confidentiality

De hoeveelheid gegevens die bedrijven vastleggen worden steeds groter en het belang van de gegevens neemt steeds meer toe. Voor veel bedrijven is het een manier om een voorsprong te krijgen op de concurrentie. Daarom moet ook worden gezorgd dat deze gegevens en informatie alleen toegankelijk zijn voor degenen die deze informatie ook nodig hebben.

 

Integriteit / Integrity

Omdat het belang van gegevens voor bedrijven steeds groter wordt is het ook belangrijk dat de juistheid en de volledigheid van de gegevens kan worden gewaarborgd. Daarvoor moeten maatregelen worden genomen zodat op basis van de beschikbare gegevens de juiste beslissingen worden genomen.

 

Beschikbaarheid / Availability

Gegevens worden met een bepaalde bedoeling verzameld en vastgelegd. Ze moeten dan ook wel kunnen worden gebruikt op het moment dat ze nodig zijn. Daarom moeten maatregelen genomen worden om te zorgen dat de gegevens ook beschikbaar zijn voor degenen die de gegevens nodig hebben.

 

 
 
 

ICU Security Management services

Met onderstaande diensten helpen wij u graag verder

 

Images werkgebiedenNEW.003

Onze security-specialisten

hebben diepgaande kennis van:

 

User management

Group management

Resource management

Authorisation management

Role Based Access Control

Security tools
LDAP, Kerberos eo, SELinux, SSH/SSL, RACF, zSecure,

Firewalls

Omgevingsinrichting en –beheer

 
 

Meer weten? Wij vertellen u graag meer bij een kop koffie.

 

Naar services