ICU Coolkast Make-Over

DAAR ZIT MUZIEK IN!

>> Eerder in 2015 introduceerden we al de ICU Cool-kast: van IBM serverkast naar koelkast (bekijk hier het artikel).  Maar we zijn nog een paar stappen verder gegaan met onze cool-kast. Trots presenteren wij de ICU Rocking Fridge (aka ‘ICU Coolkast’)!

 

Make-over: van ugly-duckling naar coole rock-box!

Veel dingen zijn stoer in het zwart, maar op de duffe serverkast van IBM waren we wel wat uitgekeken. Er mocht wel wat meer kleur op. En we wilden zichtbaar maken dat als mainframe/ z Systems en Linux samenwerken ze voor een wow-effect zorgen! Wij lieten dus een orka en een pinguïn op onze serverkast spuiten!

Toegegeven, we vonden het best even spannend om ‘graffiti-artist’ Miquel Meijndershagen van Millennium-ART het pand in te laten, die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om de wereld mooier te maken met zijn graffiti. Zelfs voor hem waren de stappen van graffiti op bruggen en treinstellen, naar muren, naar nu een graffiti op een IBM serverkast best uitdagend. Hij had er zoveel plezier in dat we even bang waren dat hij zich in zijn enthousiasme ook op andere ICU-kantoormeubelen zou storten. 🙂 Maar dat viel gelukkig mee – met een paar biertjes en wat bitterballen erbij konden we zijn artistieke kriebels aardig onder bedwang houden.

 

“Wow – dat is pas cool!”

Of het nu de verfdampen waren, de alcohol of iets anders laten we in het midden, maar we hebben van de Coolkast direct een Rock-box gemaakt. Een coolere koelkast/ jukebox hebben we nog nooit gezien! Het werd een echte “Rockhopper” (woordgrap, zie dit artikel voor de link).

Wil je de ICU Rocking Fridge zien en horen? Klik op onderstaande video!

ICU Rocking Coolkast  Making of orca Coolest   ICU Penguin

 

Terug naar nieuwsoverzicht

, , , , , , , , , , , , , , , , ,