Verslag Cloud-sessie

 TECHNISCHE SESSIE –
Obscured by Clouds


>> In november 2017 verzorgde ICU de vierde kennissessie van het jaar. Twee interessante sprekers hebben de deelnemers bijgepraat hebben over de technische en organisatorische aspecten van Cloud technologie in een Enterprise IT-omgeving. 

Op 1 november 2017 kwamen we bij elkaar in het Van der Valk hotel in Almere om alle ins-en-outs rondom Cloud te bespreken. Wij hadden speciaal voor deze gelegenheid twee sprekers over de vloer die ons naast kennis ook food for thought gegeven hebben. Jeroen van der Leer (ABN AMRO bank) heeft ons meegenomen in een reis door de wolken van ‘de bank’ en heeft toegelicht welke keuzes daar gemaakt worden. Marco Verroca (ICU IT Services) is dieper ingegaan op de visie van ICU IT Services wat betreft Cloud en wat Cloud precies voor impact heeft op de IT infrastructuur binnen organisaties. Om het kennisniveau van de mensen in de zaal te checken, hebben we tussentijds een mini masterclass en quiz gepresenteerd. Ter bekroning van de kennissessie heeft iedereen genoten van een lekker hapje, drankje, een borrel en een kleine petit-four. 

Ben je niet aanwezig geweest, maar wil je de presentaties toch graag nog een keer doorlezen? De presentatie van Jeroen kan je hier terugvinden, de presentatie van Marco vind je hier en de slides die we tijdens onze mini masterclass/quiz getoond hebben, vind je hier. Heb je geen uitnodiging ontvangen en lijkt het je leuk om in de toekomst deel te nemen aan een technische sessie van ICU IT Services? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een mailtje naar events@icu-it.nl.  

 

 

Almere, 13 november 2017

 

Word collega   Meer ICU NEWS   Hand-outs technische sessie Blockchain

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,