Winnaars VIP-tickets

Winnaars Star Wars 2017 VIP-tickets

 

winnaars, natconf, star wars, bioscoopdag>> Op donderdag 16 november 2017 organiseerde Guide Share Europe (GSE) Nederland de Nationale GSE Conferentie rond het thema Digital Transformation. ICU IT Services was er dit jaar weer bij als sponsor en mede-organisator van dit succesvolle evenement. Deelnemers aan de GSE NatConf 2017 konden zich bij de ICU-stand registreren om kans te maken op 2 VIP-tickets voor de ICU Star Wars Bioscoopdag 2017. Hierbij maken wij de namen bekend van de mensen die de felbegeerde tickets hebben gewonnen!

De nieuwste Star Wars film, Epidsode VIII – The Last Jedi, gaat in 13 december in première. Wegens het enorme succes van de ICU Bioscoopdag 2015 (Star Wars episode VII), nodigt ICU relaties uit voor de volgende ICU Star Wars Bioscoopdag. Op donderdag 28 december 2017 gaat ICU met een selecte groep Star Wars-fans in een gezellige, informele sfeer de nieuwste Star Wars film ervaren. Uiteraard is deze middag volledig verzorgd.

De 10 gelukkige winnaars van 2 VIP-tickets voor de ICU Bioscoopdag 2017 zijn:

Rob van de Weerdt
Annegret van der Wal
Paul van Velsen
Tom Buijs
Wilco Veltmaat
Kim Kodde
Etta Lindeboom
Richard van Geet
Erik Brul
Eric Audier


Gefeliciteerd met jullie prijs!

Voor de NatConf-deelnemers die geen kaarten hebben gewonnen: houd hoop! Over 2 jaar komt er weer een Star Wars film uit. We gaan er vanuit dat The Return of the ICU Bioscoopdag 2019 ook dan een feit is. Blijf ons volgen!

 

 

Almere, 29 november 2017

Naar nieuwsoverzicht

 

, , , ,