ICU Zomerborrel 2018

ICU Zomerborrel 2018

KOM MET ONS PROOSTEN!

 

>> Op donderdag 28 juni 2018 organiseren we de ICU Zomerborrel bij Key West Beachhouse aan de Haarrijnse Plas (Utrecht). Over een paar weken barst de vakantiedrukte los en vertrekken velen naar heerlijke vakantiebestemmingen voor een welverdiende break. We nodigen je uit om samen de zomer te vieren op onze jaarlijkse Zomerborrel!


De ICU Zomerborrel is een netwerkborrel voor collega’s, business partners en andere relaties uit de IT-branche die zich verbonden voelen met ICU en ons vakgebied. Onder het genot van een hapje en een verkoelend drankje praten we elkaar informeel bij over de laatste ontwikkelingen, doen we inspiratie op en smeden we plannen voor tijdens en na de zomerperiode. Zo nuttig kan aangenaam dus zijn.

Laat Key West in Utrecht je in zomerse sferen brengen. Key West Beachhouse is een fantastisch strandpaviljoen, centraal in Nederland, op hét strand van Utrecht aan de Haarrijnse Plas.

 

ICU Zomerborrel – Waar en hoe laat?

Kom op 28 juni 2018 met ons borrelen bij Key West Beachhouse aan de Strandboulevard 222 in Utrecht (voor Google Maps, klik hier). Je bent vanaf 16.00 uur welkom; we verwachten rond 19.30 uur af te ronden.

In verband met reserveringen horen we graag of je erbij wilt zijn. Aanmelden mag via e-mail bij ICU Events, of bel rechtstreeks naar kantoor en meld je aan voor de ICU Zomerborrel, telefoonnummer 088-5 234 123.

 

Hopelijk zien we je daar!

Team ICU IT Services

 

onze vacatures   Meer ICU nieuws   Agenda 2018

, , , , , ,