Star Wars-event enorm succes!

ICU BIOSCOOPDAG 2015

 

>> In het najaar van 2015 heeft ICU een schitterende campagne gedraaid, al zeggen we het zelf. In de maanden november en december hebben we VIP-tickets verloot voor de nieuwste Star Wars-sensatie: The Force Awakens!

Op dinsdag 29 december 2015 is ICU met een selecte groep Star Wars-fans in een gezellige, informele sfeer en volledig verzorgd naar bioscoop Utopolis in Almere geweest om episode VII te ervaren. In totaal waren er 145 VIP’s: de prijswinnaars van de actie, onze klantrelaties, collega’s en enkele ‘verdwaalde’ vrienden, kennissen en bekenden.

De ICU-kids zorgden voor een hartelijke, ongedwongen en VIP-waardig ontvangst (uiteraard mét rode loper). Tijdens de borrel voorafgaand en aansluitend aan de film ontbrak het eveneens nergens aan. Over de film zelf (Star Wars: The Force Awakens) kunnen we alleen maar zeggen dat vrijwel iedereen ervan heeft genoten. Het was volgens de gasten die ICU al langer kennen een “echte ICU bijeenkomst: bourgondisch, goed verzorgd en vreselijk gezellig!”

Bekijk hieronder de video van de ICU bioscoopdag.

We willen al onze gasten bedanken voor hun enthousiasme. Wij hebben minimaal net zo genoten van deze bioscoopdag als jullie! Super!

Meer weten over de Star Wars-campagne en de prijswinnaars? Klik HIER.

 

Lees meer berichten

, , , , , , , , , , ,