CUSTOMERS

 

ICU werkt voor

Toonaangevende bedrijven en organisaties met een enterprise IT-omgeving, daar voelen we ons thuis. Zowel de overheid als het bedrijfsleven maakt gebruik van onze diensten. In detacheringsvorm, als project of een in een managed service. ICU brengt op unieke wijze nieuwe inzichten.

Benieuwd wat ICU voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op, we komen graag de mogelijkheden met u bespreken.

ICU clients

 
 

Enterprise IT

 

Organisaties met een enterprise IT omgeving zijn klanten van ICU. Grote, complexe omgevingen die om specialistische kennis vragen. Hier ligt onze focus en kracht. Bij al deze klanten speelt IT een cruciale rol en zorgt de grote verscheidenheid aan IT smaken (op zowel hardware, software, DBMS-en, middleware gebied) een belangrijke rol. Dit maakt dat de ontstane complexiteit vaak een issue wordt in het maken van keuzes en de beheersbaarheid van dergelijke omgevingen.

Grootbanken, verzekeringsbedrijven, handelsmaatschappijen, salarisverwerkers en overheidsinstellingen zijn klanten van ICU. Samen met hen werken we aan oplossingen, vaak in een managed service vorm, om volledige focus op een uitdaging te hebben en houden. We bereiken hier meetbare resultaten die een klant echt verder brengen.

Dit doen we als partner, met een out of the box aanpak. Alles kan, maar je moet wel anders willen en kunnen denken. Technisch, qua aansturing maar vooral in de manier van samenwerken.

 
 

Business partners

ICU werkt als Business Partner samen met IBM voor LinuxONE, met SUSE als Silver Partner, met Y-Innovate voor applicatie landschap vernieuwing en met zIT als voor z Systems tuning. Daarnaast werken we op het gebied van recruiting, staffing en opleidingen samen met Hunt IT, SevenStars en Abis. Benieuwd wat ICU voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op, we komen graag de mogelijkheden met u bespreken.