ABOUT

Challenging IT

 

Onze uitdaging is alles halen uit IT-infrastructuur wat erin zit. Veel organisaties lopen tegen problemen in de IT-infrastructuur binnen hun bedrijf aan. Technisch en functioneel is er vaak veel meer mogelijk dan men denkt.  

Wij helpen organisaties bij de realisatie van een optimaal ingerichte infrastructuur die past bij de wensen van de klant, tegen een economisch verantwoord kostenplaatje. Dit vraagt om een strategie waarbij van buiten naar binnen gekeken wordt. Soms moet de historie worden losgelaten om met een nieuwe, frisse blik naar de materie te kijken. Het loslaten van bestaande structuren en durven veranderen of anders denken is hierbij cruciaal.

Door processen kritisch tegen het licht te houden en daar waar nodig veranderingen aan te brengen, zorgen wij dat de infrastructuur gebruikt wordt waarvoor hij bedoeld is: ‘de stroomvoorziening voor uw business’.

 

 

Over ICU

 

ICU IT Services is in 1999 opgericht door een paar IT-specialisten die hun infra-sporen binnen een grote Nederlandse bank aardig hadden verdiend. Ondernemend van geest en met een droom om meerdere bedrijven te helpen bij het verbeteren en slimmer inzetten van IT, begonnen zij aan hun uitdaging.

In de afgelopen 15 jaar heeft ICU zichzelf op de kaart gezet als de specialist op het gebied van complexe IT-infrastructuren. Met infrastructuur bedoelen wij alle IT-componenten die zorgen voor de interactie tussen platformen en applicaties. Wij focussen op datastromen, dataopslag, inrichten en implementeren van applicaties en systemen, beveiliging, uitwijk en optimalisatie van omgevingen. We hebben hierbij een duidelijke keuze gemaakt voor het ondersteunen van de applicatieve en technische infrastructuur.

Wij dagen uit, durven nee te zeggen en komen beloftes na. Deze formule zorgt voor tevreden klanten en blije collega’s. We zien dat steeds meer infra-specialisten zich aan ons verbinden. Mensen die net als wij geloven dat er altijd wel iets te verbeteren valt. Vanuit inhoudelijke kennis, lef en doorzettingsvermogen maken wij dingen mogelijk die anderen niet voor elkaar krijgen. Wij nemen die uitdagingen graag aan!

 
 

Cultuur

 

Gasten die voor het eerst bij ICU op bezoek komen moeten altijd even wennen. De informele sfeer, de korte, directe lijnen en de humor. Het is anders dan de meesten bezoekers gewend zijn en minder zakelijk dan veel mensen verwachten. ICU is een beetje apart en daar zijn we eigenlijk best trots op. We blijven dicht bij onszelf en willen het anders doen dan anderen, want alleen dan bereiken we iets anders dan anderen brengen.

We dagen elkaar uit anders te kijken naar de dingen die we doen, voor we ze doen. Wij dagen klanten uit anders naar hun IT-omgeving en IT-infrastructuur te kijken. 

Om zelf te ervaren wat deze ICU-cultuur is, nodigen we je van harte uit om bij ons in Almere langs te komen. Sommige dingen zijn niet uit te leggen, maar stap bij ons binnen en je begrijpt het direct!

 

 

 

 
 

Team ICU

 

ICU IT Services bestaat uit een leuke club van top-infrastructuurspecialisten. Mannen en vrouwen die soms bij ICU op kantoor in Almere werken, maar vaak ook op locatie bij een van onze opdrachtgevers. Circa 40 specialisten, die we lastig allemaal in beeld kunnen brengen (deze video’s van de ICU Familiedag en het ICU Kerstdiner geven een beeld van onze collega’s in het veld en de vele gezichten van ICU).

De mensen hieronder hebben een organiserende rol binnen ICU. Klik op onderstaande foto’s voor de persoonlijke vCards van deze ICU-teamleden. De meeste (mobile) devices bieden de mogelijkheid om contactgegevens direct op te slaan.

 
 
 

RonRon Eland

Managing Partner

JohanJohan Schelling

Managing Partner

 

MoniqueDMonique Dolleman

HRM & Finance

MoniqueJ09Monique Jongerden

Sales

 

 
 
 
 

Chino

Chino Beudeker

Sales

 

Hannan Bacour Officemanager

Hannan Bacour

Office Manager

 

PhilinePhiline Veldhuijsen

Recruitment Consultant